Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η DKG Development είναι μια ταχέως εξελισσόμενη εταιρεία στον τομέα του Real Estate – Development στην Ελλάδα. Αν και νεοσύστατη ως εταιρεία, διαθέτει τεράστια εμπειρία και αξιοπιστία στον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων, καθώς τα ιδρυτικά της μέλη δραστηριοποιούνται με δυναμισμό στον κλάδο της μελέτης, κατασκευής, ανακαίνισης, διαχείρισης κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, τουριστικών ακινήτων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων για πάρα πολλά χρόνια.

Αναλαμβάνουμε projects σε όλη την Ελλάδα, σε άμεση ή έμμεση συνεργασία με πολυεθνικές εταιρίες και hedge funds, αλλά και με ιδιώτες.
Συνδυάζοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, η ομάδα μας στελεχώνεται από έμπειρους και καταρτισμένους ειδικούς (εκτιμητές ακινήτων, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, οικονομολόγους, νομικούς κ.ά), και συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες από διάφορους χώρους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η κατασκευή κτιρίων που θα κάνουν τη ζωή του κάθε χρήστη καλύτερη και θα αποτελούν σημεία αναφοράς για την περιοχή στην οποία εντάσσονται. Δημιουργούμε κτίρια με υψηλή αισθητική, κατασκευαστική ποιότητα και υψηλή ασφάλεια.

Επενδύουμε στην εξέλιξη και την καινοτομία, με στόχο να δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές με διάρκεια στο χρόνο. Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές τεχνικές και τεχνολογίες για τη βέλτιστη εκμετάλλευση του φωτός και την καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Προσεγγίζουμε ολιστικά την κάθε κατασκευή και προσπαθούμε να δίνουμε υπεραξία στο κτίριο μέσω της εκπλήρωσης οικονομικών και οικολογικών στόχων. Για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία η βιωσιμότητα του κάθε χώρου, η άνετη και ευχάριστη διαμονή, η λειτουργικότητα, η ασφάλεια, αλλά και η άρτια αισθητική.

Οι ανάγκες κάθε πελάτη αποτελούν τη βασική μας προτεραιότητα και ανταποκρινόμαστε σε αυτές με την ίδια αφοσίωση και δέσμευση, ανεξαρτήτως project. Επενδύουμε σε αληθινές διαπροσωπικές σχέσεις, στη βάση της ειλικρίνειας, του σεβασμού, της συνέπειας, του επαγγελματισμού και της κοινωνικής ευθύνης.

Στην DKG Development:

  • Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οποιουδήποτε ακινήτου, όσο μεγάλο ή όσο μικρό κι αν είναι, με το ίδιο πάθος, την ίδια ποιότητα, την ίδια υψηλή αισθητική.
  • Προσεγγίζουμε κάθε έργο ολιστικά, ξεκινώντας από την εύρεση της δυνητικής επένδυσης, προχωρώντας στη μελέτη-κατασκευή του χώρου, και φτάνοντας μέχρι την επιχειρηματική συμβουλευτική και τη διαχείριση αυτής. Είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα, φροντίζοντας τα συμφέροντά σας σαν να είναι δικά μας.
  • Επενδύουμε στην καινοτομία, στη μοναδικότητα της αρχιτεκτονικής πρότασης, σε πρωτοποριακές μεθόδους υλοποίησης κατασκευών και σε νέα υλικά.
  • Τηρούμε απαρέγκλιτα τα χρονικά και οικονομικά περιθώρια, στα οποία έχουμε συμφωνήσει, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο ποιότητας της κατασκευής.
  • Φροντίζουμε να έχουμε επιτυχημένες συνεργασίες, και υψηλής εξειδίκευσης και εμπειρίας στελέχη, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.