Κατασκευαστικές Υπηρεσίες

Κατασκευαστικές Υπηρεσίες

Στην DKG Development προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο μελέτης και κατασκευής με βασικούς άξονες την υψηλή αισθητική, την εις βάθος γνώση των σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων και τη λειτουργικότητα που απαιτεί ο κάθε χώρος. Έχοντας πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη ακινήτων (property development), η ομάδα των ειδικών μας αναλαμβάνει να υλοποιήσει τα σχέδιά σας, καλύπτοντας όλα τα στάδια, από το χτίσιμο ή τη μετατροπή έως την παράδοση ή τη λειτουργία του ως κατοικία ή επιχείρηση.

Η κατασκευή κάθε χώρου πρέπει να είναι μοναδική, ιδιαίτερη και ποιοτική. Πρέπει να διαθέτει αισθητική, λειτουργικότητα, ενεργειακή αυτονομία. Οι κατασκευές μας σέβονται τις ανάγκες του χρήστη και του περιβάλλοντος, υλοποιώντας έργα που χαρακτηρίζονται από απλότητα, άνεση, λειτουργικότητα και άρτια αισθητική. Χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες σχεδιασμού και κατασκευής, και επιλέγουμε με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια τα χρησιμοποιούμενα υλικά.

Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε κτίρια που αποτελούν σημεία αναφοράς για την περιοχή στην οποία εντάσσονται και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας. Τα έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη μας αναλαμβάνουν το σύνολο των εργασιών σχεδιασμού και υλοποίησης κάθε έργου, φροντίζοντας να τηρηθούν τόσο οι χρόνοι όσο και ο προκαθορισμένος προϋπολογισμός.

Οι μηχανικοί μας μελετούν και ελέγχουν κάθε λεπτομέρεια της κατασκευής. Ξεκινώντας από τον καθορισμό των λειτουργιών του κτιρίου και τον προκαταρκτικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, και φτάνοντας μέχρι την οριστική μελέτη, τις οικοδομικές άδεις και τη συνεχή επίβλεψη των εργασιών κατασκευής, και τελικά, στην ολοκλήρωση και παράδοση του έργου.

Προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε ένα άρτιο, πλήρως λειτουργικό και ασφαλές κτίριο, ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα:

• Συζητάμε αναλυτικά και διεξοδικά με τον πελάτη για να καθορίσουμε τις στεγαστικές ή άλλες ανάγκες, τον αριθμό και το μέγεθος των επιμέρους χώρων,
τις ενεργειακές και όποιες άλλες λεπτομέρειες
• Παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη και τον προϋπολογισμό κάθε έργου, κάνοντας μια αρχική προ-κοστολόγηση
• Παρουσιάζουμε τα αρχικά πλάνα με βάση τα οποία θα προχωρήσουν οι διαδικασίες και προχωρούμε σε τυχόν διορθώσεις μέχρι την οριστικοποίησή τους
• Σας παρουσιάζουμε τα σχέδια, φωτορεαλιστικές απεικονίσεις (3D), και επιλέγουμε τα υλικά
• Καταλήγουμε στην τελική προσφορά και σας παρέχουμε αναλυτικό κόστος για κάθε υλικό και κάθε εργασία
• Υπογράφουμε το απαραίτητο συμφωνητικό όπου αναφέρουμε ρητώς τον προϋπολογισμό του έργου, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης
και όλες τις ενδιάμεσες απαιτούμενες εργασίες
• Προχωράμε στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας και όλων των άλλων απαραίτητων εγγράφων
• Ξεκινάμε τη διαδικασία της κατασκευής
• Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης και επίβλεψης των εργασιών, σας ενημερώνουμε τακτικά και αναλυτικά για την πορεία της εκτέλεσης των έργων,
καθώς και για την τήρηση του προϋπολογισμού και των χρονοδιαγραμμάτων
• Αφού ελεγχθεί και πιστοποιηθεί, σας παραδίδουμε το έργο έτοιμο προς χρήση

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μοναδικές υπηρεσίες. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε να κατασκευάσουμε τον χώρο που έχετε ονειρευτεί, αποτελεί για εμάς τη μέγιστη δέσμευση. Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς, να πρωτοπορούμε και να αποδεικνυόμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης σας, παραδίδοντάς σας μοναδικές κατασκευές, που αντέχουν στον χρόνο.