Υπηρεσίες

Διαχείριση Έργου

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Project Managment για το επενδυτικό ακίνητο, αναλαμβάνοντας την υλοποίησή του από τον εντοπισμό μέχρι την παράδοσή του στη ζητούμενη μορφή, με τη δυνατότητα πλήρους υποστήριξης και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Περισσότερα

Κατασκευαστικές Υπηρεσίες

Στην DKG Development προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο μελέτης και κατασκευής με βασικούς άξονες την υψηλή αισθητική, την εις βάθος γνώση των σύγχρονων αρχιτεκτονικών τάσεων και τη λειτουργικότητα που απαιτεί ο κάθε χώρος.

Περισσότερα
 

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Στην DKG Development τοποθετούμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο. Δίνουμε έμφαση σε μία ολοκληρωμένη αντίληψη και ολιστική διαχείριση, σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις στο Real Estate. Δεν είμαστε μία ακόμη κατασκευαστική εταιρεία, στην οποία θα αναθέσετε τη δημιουργία του χώρου σας.

Περισσότερα

Αξιολόγηση Επενδύσεων

Η DKG Development είναι εδώ να σας βοηθήσει να κάνετε την επόμενη επιτυχημένη επένδυσή σας στην αγορά ακινήτων, αναλαμβάνοντας την υλοποίησή της από το μηδέν, και καλύπτοντας όλα τα στάδια, από τον σχεδιασμό, την υλοποίηση έως την παράδοση και την αξιοποίησή της.

Περισσότερα