Τα νέα μας

  • April 1, 2021

Πλέον, ακόμη και κατά την ανακατασκευή παλαιών κτιρίων, οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη ακινήτων στην Ελλάδα άρχισαν να δείχνουν περισσότερη δημιουργικότητα, προκειμένου να δώσουν στα ακίνητά τους μία ελκυστική εμφάνιση που θα λειτουργήσει ως θέλγητρο για αγοραστές και επενδυτές.

Διαβάστε περισσότερα
  • April 1, 2021

Πλέον οι χώρες με τις ισχυρότερες οικονομίες παγκοσμίως έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην ανάγκη διατήρησης της φυσικής ισορροπίας και, ως εκ τούτου, η πράσινη οικονομία, η οποία βασίζεται στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την περιβαλλοντική φιλικότητα της παραγωγής, τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Διαβάστε περισσότερα
  • December 21, 2020

Πάρα πολλές οικονομίες παγκοσμίως εξακολουθούν να δοκιμάζονται από δύσκολες καταστάσεις. Ποιος όμως μπορεί να τους βοηθήσει αυτήν τη στιγμή;

Διαβάστε περισσότερα
  • December 19, 2020

According to the EU Commission, the measures will be available through the European Investment Fund (EIF) by means of a call for expression of interest for financial intermediaries until 30 June 2020.

Διαβάστε περισσότερα
  • December 17, 2020

Εμπειρογνώμονες από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υποστηρίζουν, ότι η κρίση κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης προκάλεσε λιγότερη ζημιά στην παγκόσμια οικονομία σε σύγκριση με τον κορωνοϊό .

Διαβάστε περισσότερα
  • December 15, 2020

Η Ελλάδα, η οποία παλαιότερα θεωρούταν από τους ευρωπαίους εταίρους της ως παράδειγμα προς αποφυγή, σήμερα αποτελεί πρότυπο αστραπιαίας αντίδρασης στην εξάπλωση της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα
  • December 13, 2020

A real estate fund is an investment instrument which allows investors to combine their financial resources and invest them into real estate.

Διαβάστε περισσότερα
  • December 11, 2020

Η ζήτηση των ξένων funds (Καναδοί – Αμερικάνοι – Ρώσσοι – Ισραηλινοί κ.ά.) ενεργοποίησε τα προηγούμενα χρόνια την ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα
  • December 9, 2020

Την επιβράδυνση της ζήτησης λόγω του κορωνοϊού έχουν αρχίσει να καταγράφουν πλέον και οι εταιρείες ακινήτων μέσω των ηλεκτρονικών πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης και μεμονωμένοι ιδιοκτήτες, ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού σε όλο και περισσότερες χώρες, και ασφαλώς και στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα