Αξιολόγηση Επενδύσεων

Αξιολόγηση Επενδύσεων

Βρείτε την επόμενη επιτυχημένη επένδυσή σας με την DKG Developmentا

Ψάχνετε έναν τρόπο να επενδύσετε τα χρήματά σας; Η ελληνική αγορά ακινήτων αποτελεί ένα ασφαλές και πολλά υποσχόμενο τομέα με μοναδικές ευκαιρίες στην αξιοποίηση ακινήτων, ειδικά σε τομείς όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η επιχειρηματικότητα, η εξοχική κατοικία, οι υπηρεσίες logistics κ.ά.

Η ελληνική αγορά του real estate συγκαταλέγεται στις ελάχιστες ευρωπαϊκές όπου υπάρχουν ακόμη υψηλά περιθώρια κέρδους. Αρκεί να αναφέρουμε ότι το 2020 οι τιμές ακινήτων στην Ελλάδα είναι κατά μέσο όρο 21% χαμηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές του 2007. Αυτό, σε συνδυασμό με την σταθερή αύξηση του τουρισμού, και τα γενναία κίνητρα, που δίνονται για την ανάπτυξη του τομέα των οικοδομών, υπόσχονται βάσιμα τη μέγιστη αποδοτικότητα της κάθε επένδυσης (return on property investment).

Η DKG Development είναι εδώ να σας βοηθήσει να κάνετε την επόμενη επιτυχημένη επένδυσή σας στην αγορά ακινήτων, αναλαμβάνοντας την υλοποίησή της από το μηδέν, και καλύπτοντας όλα τα στάδια, από τον σχεδιασμό, την υλοποίηση έως την παράδοση και την αξιοποίησή της.

Η ομάδα μας αποτελείται από αξιόλογα και έμπειρα στελέχη – μηχανικοί, λογιστές, νομικοί, οικονομολόγοι, συμβολαιογράφοι, μεσίτες –, και συνεργάζεται με δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών κάθε άλλης ειδικότητας που μπορεί να απαιτηθεί.

Είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα, φροντίζοντας να εξυπηρετηθεί κάθε σας ανάγκη και να σας προσφέρουμε τις βέλτιστες λύσεις.

Επένδυση βήμα-βήμα
Η DKG Development ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία/μέθοδο εύρεσης, ανάπτυξης και αξιοποίησης επενδυτικών ακινήτων, προϊόν της πολυετούς εμπειρίας μας στον συγκεκριμένο κλάδο:

• Έπειτα από εξαντλητική συζήτηση με τον υποψήφιο επενδυτή, καθορίζουμε τις παραμέτρους της επένδυσης, όπως το μέγεθος του budget, το είδος του ακινήτου,
τη χρήση του, τον χρονικό ορίζοντα της επένδυσης (μακροχρόνια ή βραχυχρόνια), τον τόπο κ.ο.κ. Με αυτόν τον τρόπο καθορίζουμε την επενδυτική μας στρατηγική
(strategy of investment), ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις δυνατότητες κάθε επενδυτή.
• Το τμήμα ανάπτυξης ακινήτων της DKG Development εντοπίζει τις ευκαιρίες επένδυσης, και ετοιμάζει χρηματοοικονομική ανάλυση

(financial analysis) κόστους – οφέλους για κάθε μία από τις πιθανές επενδύσεις.
• Τα στελέχη της εταιρείας μας ελέγχουν όλες τις νομικές, οικονομικές, αρχιτεκτονικές και άλλες παραμέτρους της επένδυσης.
• Ετοιμάζουμε όλα τα έγγραφα και ακολουθούμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε οι πελάτες μας να αποκτήσουν το ακίνητο που επιθυμούν
στον χρόνο που πρέπει και στην κατάσταση που προβλέπεται.

Επενδυτές από όλο τον κόσμο επιλέγουν την DKG Development για εύρεση, αγορά, ή κατασκευή του ακινήτου τους.

Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας μας και το ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών μας μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη σε ό,τι αφορά την επένδυση στον τομέα του real estate. Ταυτόχρονα, παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις για τη βέλτιστη εκμετάλλευση της επένδυσής τους.