Tο Όραμα

Η αποστολή και το όραμά μας

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο των ακινήτων, έχουμε συνθέσει μια δυναμική ομάδα ειδικών, ικανή να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, κατασκευής και διαχείρισης επενδυτικών ακινήτων, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Συνδυάζοντας τις παραπάνω υπηρεσίες, με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, θέλουμε να ενισχύσουμε την αποδοτικότητα του κατασκευαστικού κλάδου, τόσο για τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, όσο και για την αγορά καθεαυτή, στοχεύοντας στην καθιέρωσή μας στον κλάδο.

Υψηλά κριτήρια επαγγελματισμού και αποδοτικότητας

Η ανάπτυξη και η διαχείριση ακινήτων, λόγω του ότι συνδυάζει πολλές ειδικότητες και εμπλέκεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες και χρήση οικοδομικών υλικών, χρειάζεται έναν επαγγελματικό συντονισμό, που θα αξιοποιεί το budget στον μέγιστο δυνατό βαθμό, με βάση σχεδιαγράμματα, προκοστολογήσεις και ολοκληρωμένες μελέτες.

Στην DKG Development λειτουργούμε σε αυτό το ακριβώς πλαίσιο, αναλογίζοντας τα κόστη με τα έργα, με διαφάνεια, αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, ώστε να παραδίδουμε άρτια έργα που θα έχουν αντικειμενικά την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους – οφέλους.

Είμαστε ηθικά δεσμευμένοι απέναντι σε κάθε πελάτη και κάθε project που αναλαμβάνουμε. Όταν επικοινωνείτε με την εταιρεία μας, θα βρίσκετε απέναντί σας ή στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει τις ανάγκες σας, που γνωρίζει την ιστορία σας και τη σχέση σας με την εταιρεία μας. Θα βρίσκετε έναν άνθρωπο έτοιμο να αναλάβει δράση για λογαριασμό σας.

Υπηρεσίες μίας στάσης. Γνωρίζοντας εις βάθος τον τομέα του Real Estate και των κατασκευών, έχουμε δομήσει τις υπηρεσίες μας με έναν απολύτως ολιστικό τρόπο. Όλες οι υπηρεσίες και όλοι οι απαραίτητοι επαγγελματίες βρίσκονται στη διάθεσή σας να προσφέρουν λύσεις σε κάθε βήμα. Εσείς μας αναπτύσσετε το όραμά σας και τις προσδοκίες σας, και αφήνετε όλα τα υπόλοιπα να τα φροντίσουμε εμείς.

Στην DKG Development δεσμευόμαστε ότι θα φέρουμε εις πέρας την αποστολή που ο πελάτης μας αναθέτει, με τον τρόπο που επιθυμεί, στον χρόνο που συμφωνούμε, και εντός του budget που μας έχει διατεθεί.

Γνωρίζουμε την αξία που έχει κάθε επένδυση έχει για τις μελλοντικές γενιές μιας οικογένειας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να υπηρετήσουμε τον στόχο της μεγιστοποίησης κάθε επένδυσης, στηριζόμενοι στις αξίες και τις αρχές που διέπουν την εταιρεία μας:

Πάθος για τελειότητα

Τα ακίνητα και οι κατασκευές δεν είναι απλώς η δουλειά μας, είναι το πάθος μας. Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε διαρκώς, να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, να καινοτομούμε, να πειραματιζόμαστε, να τολμάμε. Θέλουμε να δημιουργούμε όμορφους και λειτουργικούς χώρους, μοναδικής ποιότητας, και υψηλότατης αισθητικής και λειτουργικότητας, που θα αντέχουν στον χρόνο.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Είναι σημαντικό για εμάς να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Η αξιοπιστία, η διαφάνεια και η ειλικρίνεια είναι βασικές αξίες στην επαγγελματική μας πορεία. Αυτές τις αξίες προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε κάθε επαγγελματική μας σχέση.

Επικοινωνία και συνεργασία

Πιστεύουμε στη δύναμη της ομαδικής δουλειάς και στην καλή επικοινωνία μεταξύ πελάτη και εταιρείας. Επιδιώκουμε τη συχνή επαφή και επικοινωνία με τον πελάτη σε κάθε στάδιο της επένδυσης, καθώς, με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να αντιληφθούμε καλύτερα το όραμα και τις ανάγκες του. Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων συμβάλλει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαφάνεια

Η διαφάνεια είναι ζωτικής σημασίας σε κάθε οικονομική συναλλαγή. Από την αρχή της επικοινωνίας μας με τους πελάτες, φροντίζουμε να ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια για τα κόστη υλικών και εργασιών. Επιπλέον, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για την πορεία εκτέλεσης έργων και προϋπολογισμού σε κάθε φάση.

Περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη

Με απόλυτο σεβασμό στο οικιστικό και φυσικό περιβάλλον σχεδιάζουμε κατοικίες και κτίρια που αποτελούν σημεία αναφοράς για την περιοχή στην οποία εντάσσονται. Για εμάς κάθε κτίριο πρέπει να πληρεί περιβαλλοντικά, κοινωνικά και ενεργειακά κριτήρια.

Στην DKG Development ταυτίζουμε την επιτυχία μας με τη δική σας.
Δεσμευόμαστε στην επιτυχία των στόχων σας.
Προσφέρουμε σταθερότητα σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.
Δίνουμε δυναμικές λύσεις, άμεσα και αποτελεσματικά, σε κάθε ανάγκη.